Telefonisch advies 020 - 893 277 0

De 10 meest voorkomende fouten bij het aanzoek

Te vaak zien we het wanneer het al te laat is, dat men iets onlogisch heeft gezegd of heeft gedaan. Dit mag niet gebeuren op het aanzoek. Daarom hebben we hier de meest voorkomende fouten en enkele grappige verhalen samengevat voor alle mannen die hun geliefde de mooiste vraag ter wereld willen stellen in de nabije toekomst.

Die 10 häufigsten Fehler beim Antrag

1. Kiezen voor een gewone dag

Het aanzoek op een vrije dag of op haar verjaardag te doen: Uw geliefde wil zich speciaal en uniek voelen op de dag van het huwelijks aanzoek. Dus kies in de plaats daarvan de voorkeur aan een dag met een symbolische betekenis voor uw relatie, zoals de dag van uw eerste ontmoeting.

2. Alvorens de ring te tonen aan anderen

Andere vrouwen de ring laten passen is niet het beste idee. Hoewel het wel verstandig is om een second opion te krijgen, maar dan alstublieft niet van de vriendinnen van uw toekomstige vrouw. Zorg er voor dat uw verloofde de eerste is in uw vrienden- en kennissenkring die de ring te zien krijgt en om te proberen en laat u de eerste zijn de vreugde van uw partner te ontvangen "rond het tonen van de ring".

3. Te veel mensen op de hoogte brengen

Als u zo ver bent om haar de vraag der vragen te stellen, is het beter om niet te veel mensen alvast hierover te infomeren. Het is veel spannender samen het nieuws te delen met uw vrienden en familie.

4. Verstop plekjes voor de ring

Stel je voor, dat u getuige bent van, wanneer u uw vriendin de vraag der vragen stelt, dat ze de ring die u eerder in een ijsje of in een cocktail hebt verborgen heeft doorslikt. Een bezoek aan de eerste hulp is waarschijnlijk niet de beste start voor een gezamenlijk toekomst.

5. Een grap uithalen

Haar kort voor het geplande huwelijks aanzoek zeggen, dat u de komende jaren niet in het huwelijks bootje kan stappen omdat u plotseling naar de gevangenis moet. Dit kan onbedoelde gevolgen hebben. Dus kunt u zich beter onthouden van dergelijke grappen.

6. Niet attent zijn

Wanneer u verzuimt, uw liefste als een VIP te behandelen, moet u zich niet verwonderen over de gevolgen. Dit omvat, bijvoorbeeld, ook het kiezen van de juiste locatie. Doe onderzoek en u zult zien dat vele locaties of restaurants meer dan bereid zijn om uw huwelijks voorstel een bijzondere omlijsting te geven.

7. Verdacht gedragen

Hoe dichter het moment, hoe moeilijker het is om zo normaal mogelijk te gedragen. Steeds voelen aan de broekzak of de ring er nog is, of soortgelijke nervositeit kan verraderlijk zijn.

8. Uit het oog verliezen, waarom het gaat

Uw huwelijks aanzoek zal alleen perfect zijn, als u eerlijk, vriendelijk en gepassioneerd bent.

9. Ongepaste woorden gebruiken

Met de volgende 4 uitspraken moet u uw aanzoek in ieder geval niet mee beginnen:
„We worden er ook niet jonger op…”
„Ook mijn moeder zegt,…“
„Mijn wilde haren ben ik helaas kwijt, dus…“
„Je hebt gewonnen!“

10. Minachting tradities

Tot slot: Een traditioneel huwelijks aanzoek houdt ook in, dat u haar ouders vraagt om de hand van hun dochter. Dit toont waardigheid en stijl. Uw schoonouders zullen u met moed belonen en kijken uit naar de groei van de familie.

Als u wilt weten hoe het dan wel moet, lees dan ons artikel Tips voor de perfecte verloving.
 

Onze diamantringen

„Uw partner zal van deze ring gaan houden. Een verlovingsring met diamant is en blijft het meest gekozen.“

Bestsellers verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meest geliefde ringen.“

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!
Verlovingsringen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit dit bericht om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Niet akkoord?, klik dan hier. x