Telefonisch advies 020 - 893 277 0

De passende ringmaat vinden

Hoe vind ik de juiste ringmaat?

Weet u de ringmaat van uw partner niet? Geen probleem! Wij bieden u hier 2 mogelijkheden aan, om de juiste ringmaat te vinden. De eerste mogelijkheid is zeer discreet en is ideaal wanneer u de mooiste vraag ter wereld als verrassing wilt houden voor uw verloofde. Bij de tweede mogelijkheid heeft u de hulp van uw partner nodig, dit is vooral geschikt nadat u de vraag der vragen heeft gesteld en de verlovingsring niet past.

1e Mogelijkheid: Ringgrootte bepalen met het ringsjabloon

U kunt hier de Ringsjabloon (PDF, 40 KB) downloaden. De toepassing van het ringsjabloon is zeer eenvoudig: U neemt – natuurlijk heel onopvallend – een ring van uw vriendin die ze vaak draagt. U maakt een print van het sjabloon met de instructies en legt daar de desbetreffende ring op. Klaar!

2e Mogelijkheid: Bepaal de ringgrootte met een meetlint.

Wanneer uw verloofde reeds op de hoogte is van uw aanzoek, kunt u ook kosteloos bij Verlovingsringen.nl een ring meetlint bestellen. Het meetlint functioneert net als een riem en is gemakkelijk te gebruiken. Als het meetlint goed om de ringvinger zit, kunt u de juiste ring grootte aflezen van het venster.
Vul het onderstaande formulier in, verstuur het en ontvang binnen enkele dagen ons gratis Verlovingsringen.nl meetlint.

Voor het omrekenen van internationale ringmaten naar de door ons gehanteerde standaard, hebben we een omrekentabel beschikbaar: Internationale ringmaten tabel (PDF)

NIEUW: Er is nu ook een meetlint om zelf uit te printen, probeer het! Print een meetlint

Wist u dat?: De ringgrootte veranderen is bij ons gratis.

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw bij Verlovingsringen.nl gekochte sieraad. Als u per ongeluk de ring in de verkeerde maat heeft besteld, is dat geen probleem. U kunt eenmalig kosteloos de maat laten aanpassen van uw verlovingsring, dit is een van onze unieke services die wij bieden. Ook de kosten voor het retour sturen nemen wij voor onze rekening. Ga voor het terugsturen direct naar ons retourenportaal.

Opmerking: Nadat wij uw verlovingsring hebben ontvangen, hebben wij ongeveer 5 tot 7 werkdagen nodig om de ringgrootte te veranderen. In het geval van een ringgrootte verandering met meer dan 4 ringmaten of als de ring een inscriptie heeft, dan kan de verwerking tot 10 werkdagen in beslag nemen. Omdat we in dit geval meestal een nieuwe ring moeten maken. Voor een ringgrootte aanpassing met inscriptie brengen we eenmalig € 35,- in rekening.

Gratis ring meetlint bestellen:

  • Invullen a.u.b!

  • Invullen a.u.b!

  • Invullen a.u.b! Geef een geldig e-mailadres op, a.u.b.

  • Invullen a.u.b!

  • Invullen a.u.b!

  • Invullen a.u.b!

  • Invullen a.u.b!

  • Invullen a.u.b!

Uw aanvraag kon niet verstuurd worden!

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!
Verlovingsringen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit dit bericht om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Niet akkoord?, klik dan hier. x