Telefonisch advies 020 - 893 277 0

Het idee van verlovingsringen.nl

Filosofie

Opgroeiend in de Goudstad Pforzheim, kwam ik al vroeg in mijn jeugd in contact met diamanten, edelstenen en sieraden. Edelstenen hebben mij altijd gefascineerd en het was ook een absolute vanzelfsprekendheid dat ik als “Graduate Gemologist” afstudeerde aan het Gemological Institute of America (GIA).

Het idee voor verlobungsringe.de kreeg ik tijdens een marktonderzoek over dit onderwerp. Het viel me op dat, terwijl de meesten mannen een verlovingsring als een vanzelfsprekendheid zien, de meesten mensen weinig kennis hebben over een verlovingsring. Verlovingsringen.nl is een website die antwoord geeft op alle vragen op dit gebied en gelijktijdig de mogelijkheid bied om prachtige verlovingsringen direct van de fabriek te kopen. Vlak na de oprichting van de Duitse website is nu ook de Nederlandse website online.

Wij zijn zeer verheugd dat u ons gevonden heeft, en ik hoop dat wij u bij het thema verlovingsringen mogen helpen. Mocht uw vragen of suggesties hebben, dan kunt u altijd persoonlijk met mij contact opnemen.

Ondergetekend,

Alexander Scholl


© Copyright by freundin.de

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!
Verlovingsringen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit dit bericht om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Niet akkoord?, klik dan hier. x