Telefonisch advies 020 - 893 277 0
Nederlands

Over ons – sieradenfabriek

Wij zijn een goudsmid atelier met verlovingsringen online winkels in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Bij ons bestelt u uitsluitend verlovingsringen uit eigen fabricage in Pforzheim (Duitsland). Elk sieraad wordt in ons atelier met de hand vervaardigd door goudsmeden die tientallen jaren ervaring hebben.

Wij zijn deskundigen op het gebied van verlovingsringen, diamanten en edelstenen. Wij hechten veel waarde aan een constante hoge kwaliteit van onze producten en persoonlijk advies aan onze klanten - voor, tijdens en na de aankoop.

Persoonlijk advies en service

  1. Door het dagelijks persoonlijk contact weten we heel goed wat de wensen zijn van onze klanten en kunnen we zo optimaal ondersteunen bij de keuze van de juiste verlovingsring.
  2. Wij luisteren aandachtig naar onze klanten en zijn dus instaat onze producten en diensten af te stemmen precies op uw behoeften. Alleen op deze manier kunnen wij de perfecte winkelervaring bieden.

Direct ervaren?

Wij adviseren u graag per telefoon, e-mail of in onze live chat en kunnen u zeker vandaag helpen om een stap dichter bij de droom van een perfecte verloving te komen.

Een video rondleiding door ons atelier

Onze diamantringen

„Uw partner zal van deze ring gaan houden. Een verlovingsring met diamant is en blijft het meest gekozen.“

Bestsellers verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meest geliefde ringen.“

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!
Verlovingsringen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit dit bericht om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Niet akkoord?, klik dan hier. x