Telefonisch advies 020 - 893 277 0

Gratis inscriptie voor alle ringen – met live preview

Inscriptie voorbeeld met een modern, eenvoudig lettertype (Arial)

Inscriptie voorbeeld met een modern, eenvoudig lettertype (Arial)

Een inscriptie voor trouwringen en partnerringen is al geruime tijd mogelijk en al heel gewoon. Nu zet deze trend zich ook steeds meer door in verlovingsringen. Met een persoonlijke gravure wordt de verlovingsring uw eigen persoonlijke juweel.

kostenlose Gravur mit Live-Vorschau bei VERLOBUNGSRINGE.de

Bij ons krijgt u bij uw verlovingsring een gratis inscriptie. Wij leggen u hier uit hoe dit werkt. Ook vertellen wij u de verschillen tussen diamant- en laser graveren.

Op onze productpagina's kunt u eenvoudig uw tekst onder de button "INSCRIPTIE" invoeren (max. 30 tekens). U hebt de keuze uit 3 lettertypen en 4 verschillende symbolen. Met onze - live preview - kunt u uw tekst direct zien in het lettertype van uw keuze. Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u doorgaan met uw bestelling.

Overigens alle edelmetalen - zoals wit goud, geel goud, rosé goud, zilver of platina – kunnen door ons zonder problemen worden gegraveerd.

Voorbeelden van inscripties met een klassiek lettertype (Times) en een cursief handschrift

Voorbeelden van inscripties met een klassiek lettertype
en een cursief handschrift

De diamantgravure: duurzaam, snel en gratis te bestellen

Bij diamant graveren wordt er met een precieze diamantstift aan de binnenkant van het sieraad de inscriptie gezet. Het edelmetaal wordt aan de kant gestuwd waardoor de tekst zichtbaar wordt als een lichte indrukking. Deze techniek levert uitzonderlijk langdurige, schitterende resultaten op en is volledig gratis voor u.

De lasergravure: gevarieerd en individueel

Bij een lasergravure (op aanvraag) wordt een afbeelding met behulp van een laser in het sieraad gebrand. Laser graveren is minder slijtvast dan diamant graveren. Deze methode kan echter ook worden gebruikt om grafische contouren en patronen met een resolutie tot 600 dpi aan te brengen. Alles wat je nodig hebt is een zwart-witfoto (zoals een tekeningen *, logo's, wapenschilden of tekst in je eigen handschrift) van uw gewenste ontwerp.

Houd er rekening mee dat de afmetingen van de gravure afhankelijk is van de breedte van de ringband. Het gegraveerde oppervlak is maximaal 2,8 mm hoog.

Mocht u een eigen lasergravure ontwerp voor uw ring willen hebben, kunt u ons bellen op 020 - 893 277 0 en we zullen u precies uitleggen hoe u het gewenste ontwerp voor de inscriptie het beste kunt voorbereiden.

*Lijntekeningen zijn afbeeldingen, grafische afbeeldingen of pictogrammen die alleen uit zwarte en witte pixels, lijnen of contouren bestaan. Anders dan afbeeldingen in grijstinten, zijn er geen gradaties (grijswaarden) tussen zwart en wit.

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!
Verlovingsringen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit dit bericht om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Niet akkoord?, klik dan hier. x