De inspiratie achter onze online shop

Als kind opgegroeid in de goudstad Pforzheim, ben ik altijd al gefascineerd geweest door diamanten, edelstenen en juwelen. Die vroege interesse heeft me nooit losgelaten, en na mijn studie besloot ik me in te schrijven bij het Gemological Institute of America (GIA) om het "Graduate Gemologist Programme" te volgen.

Het behalen van het "Graduate Gemologist" diploma was een mijlpaal voor mij, vergelijkbaar met een diploma in edelsteenkunde en -waardering. Het stelde me in staat om mijn passie voor edelstenen, vooral mijn liefde voor diamanten, verder te verdiepen en te verfijnen.

Het ontstaan van VERLOBUNGSRINGE.de kwam voort uit een diepgaande studie over verlovingsringen. Tijdens dit onderzoek werd al snel duidelijk dat hoewel de meeste mannen een verlovingsring als vanzelfsprekend beschouwen, er weinig kennis is over dit bijzondere sieraad.

VERLOBUNGSRINGE.de werd geboren als een antwoord op deze behoefte.  Onze website is een speciale plek op het internet waar u alles kunt vinden over verlovingsringen en waar u ook prachtige verlovingsringen rechstreeks vanuit het atelier kunt kopen.

Na de oprichting van de Duitse webshop hebben we met trots ook de Nederlandse variant gelanceerd, om onze missie nog breder uit te dragen en meer mensen te bereiken met onze passie voor vakmanschap en liefde voor verlovingsringen. VERLOVINGSRINGEN.nl

Ik ben verheugd dat u mijn passie voor hoogwaardige verlovingsringen deelt en de weg naar VERLOVINGSRINGEN.nl hebt gevonden. Het is mijn oprechte wens om u te voorzien van de benodigde informatie, zodat u de perfecte verlovingsring kunt vinden die niet alleen bij u, maar vooral ook bij uw partner past.

Aarzel niet om persoonlijk contact met ons op te nemen als u vragen heeft of suggesties wilt delen. We staan voor u klaar om u verder te helpen naar het vinden van de perfecte ring.

Ondergetekend,

Alexander Scholl

freundin.de Interview met Alexander Scholl