Het idee voor deze onlineshop

Opgegroeid in de Goudstad Pforzheim, kwam ik al vroeg in mijn jeugd in contact met diamanten, edelstenen en sieraden. Edelstenen hebben mij altijd gefascineerd en heeft me sinds die vroege jaren nooit meer los gelaten. Het was ook een absolute vanzelfsprekendheid dat ik als “Graduate Gemologist” afstudeerde aan het Gemological Institute of America (GIA).

Het idee voor VERLOBUNGSRINGE.de en VERLOVINGSRINGEN.nl kreeg ik tijdens een marktonderzoek over dit onderwerp. Het werd al snel duidelijk dat, de meesten mannen een verlovingsring als een vanzelfsprekendheid zien, maar weinig kennis hebben over een verlovingsring. VERLOVINGSRINGEN.nl is een website die antwoord geeft op alle vragen op dit gebied en gelijktijdig de mogelijkheid bied om prachtige verlovingsringen direct van het atelier te kopen. Vlak na de oprichting van de Duitse webshop is nu ook de Nederlandse webshop online.

Wij zijn zeer verheugd dat u ons gevonden heeft. Ik hoop dat wij u bij het thema verlovingsringen kunnen helpen, zodat u precies de verlovingsring kunt kiezen die bij uw partner past. 

Mocht uw vragen of suggesties hebben, kunt u op elk gewenst moment persoonlijk contact met mij opnemen.

Ondergetekend,

Alexander Scholl

freundin.de Interview met Alexander Scholl