Topkwaliteit en hoogwaardige materialen

Al onze sieraden worden gemaakt in onze traditionele sieradenmakerij in de goudstad Pforzheim. De hoogste eisen aan de kwaliteit van de gebruikte materialen en nauwkeurig vakmanschap zijn vanzelfsprekend voor iedereen die betrokken is bij de productie van uw sieraad.

Hoogwaardige edelmetalen

Alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt om onze sieraden te maken: Geel- en witgoud in 14 en 18 karaat, zilver 925/- (ook bekend als sterling zilver) en platina 950/-. Details over het gebruikte edelmetaal vindt u in het beeldmerk aan de binnenkant van de ringband naast ons 'VR' kwaliteitszegel.

 

Blijvende waarden aankopen

Hoewel edelmetalen onderhevig zijn aan prijsschommelingen, behouden ze al honderden jaren een stabiele equivalente waarde bij het ruilen voor goederen. Vandaar het gezegde „An ounce of gold buys a decent men's suit.“. (NL.: Met een ons goud kun je altijd een fatsoenlijk mannenpak kopen). Bij ons koopt u dus niet zomaar een kostbaar sieraad, maar echte waarden die door de jaren heen stabiel blijven of zelfs meer waard worden.

 

Naadloos geteste diamantkwaliteit

Onze diamantkennis schept vertrouwen. Onze diamantexperts zijn opgeleid door het gerenommeerde Gemological Institute of America (GIA). We controleren alle diamanten die we aanbieden op hun kwaliteit, zonder hiaten.
Lees meer: Diamanten: De 4 C's

Bestseller verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meeste geliefde ringen.“

5 goede redenen

Heeft u nog een argument nodig, om bij ons te bestellen? Wij hebben 5 goede voor u gevonden...