Gratis inscriptie voor alle ringen – met live preview

Voorbeeld: gratis gravure met een schreefloos lettertype

Inscriptie voorbeeld met een modern, eenvoudig lettertype (Arial)

Een inscriptie voor trouwringen is al geruime tijd mogelijk en al heel gewoon. Nu komt deze trend steeds vaker voor bij verlovingsringen. Met een persoonlijke inscriptie wordt de verlovingsring uw eigen persoonlijke juweel.

gratis gravure met live preview bij VERLOVINGSRINGEN.nl

Bij ons krijgt u bij uw verlovingsring een gratis inscriptie. Wij leggen u hier uit hoe dit werkt. Ook vertellen wij u de verschillen tussen diamant- en laser graveren.

Op onze productpagina's kunt u eenvoudig uw tekst onder de button "INSCRIPTIE" invoeren (max. 30 tekens). U hebt de keuze uit 3 lettertypen en 4 verschillende symbolen. Met onze - live preview - kunt u uw tekst direct zien in het lettertype van uw keuze. Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u doorgaan met uw bestelling.

Overigens alle edelmetalen - zoals wit goud, geel goud, rosé goud, zilver of platina – kunnen door ons zonder problemen worden gegraveerd.

Voorbeeld: gratis gravure met een Serif en een cursief schrift

Voorbeelden van inscripties met een klassiek lettertype en een cursief handschrift

De diamantgravure: duurzaam, snel en gratis te bestellen

Bij diamant graveren wordt er met een precieze diamantstift aan de binnenkant van het sieraad de inscriptie gezet. Het edelmetaal wordt aan de kant gestuwd waardoor de tekst zichtbaar wordt als een lichte indrukking. Deze techniek levert uitzonderlijk langdurige, schitterende resultaten op en is volledig gratis voor u.

De lasergravure: gevarieerd en individueel

Bij een lasergravure (op aanvraag) wordt een afbeelding met behulp van een laser in het sieraad gebrand. Laser graveren is minder slijtvast dan diamant graveren. Deze methode kan echter ook worden gebruikt om grafische contouren en patronen met een resolutie tot 600 dpi aan te brengen. Wat uw nodig heeft is een zwart-witfoto (bijvoorbeeld een tekening*, logo, wapenschild of tekst in uw eigen handschrift) van uw gewenste ontwerp.

Houd er rekening mee dat de afmetingen van de gravure afhankelijk is van de breedte van de ringband. Het gegraveerde oppervlak is maximaal 2,8 mm hoog.

Mocht u een eigen lasergravure ontwerp voor uw ring willen hebben, kunt u ons bellen op 020 - 893 277 0 en we zullen u precies uitleggen hoe u het gewenste ontwerp voor de inscriptie het beste kunt voorbereiden.

*Lijntekeningen zijn afbeeldingen, grafische afbeeldingen of pictogrammen die alleen uit zwarte en witte pixels, lijnen of contouren bestaan. Anders dan afbeeldingen in grijstinten, zijn er geen gradaties (grijswaarden) tussen zwart en wit.

Echte beoordelingen van klanten

Transparantie vinden wij belangrijk, daarom laten wij u graag zien wat onze klanten over ons zeggen.

5 goede redenen

Heeft u gewoon nog een duwtje nodig om bij ons te bestellen? We helpen u met 5 goede redenen!