Geniet van een uitstekende klantenservice

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Wij weten dat de verlovingsring een belangrijk symbool is voor een zeer emotioneel moment en een grote stap in het leven van twee mensen. Daarom ontwerpen we onze online shop niet alleen met heel veel liefde en enthousiasme, maar staan we altijd voor u klaar met nuttige tips over het onderwerp verloving.

Wij zijn er van overtuigd dat VERLOVINGSRINGEN.nl veel meer is dan een sieradensmederij met een online shop voor ringen. Wij zijn uw partner voor de mooiste vraag in het leven - voor, tijdens en na de aankoop van uw verlovingsring.

Onze diensten voor u op een rijtje:

Neutrale verpakking​​​​

Anonieme verzending in neutrale verpakking

Om er voor te zorgen dat uw aanzoek een verrassing blijft, verzenden wij met de afzender “Alexander Scholl” en niet met VERLOVINGSRINGEN.nl. Aan de buitenkant van de verpakking is niet te zien dat het van VERLOVINGSRINGEN.nl komt. Om te weten wanneer u uw pakket kunt verwachten, sturen wij u op de dag van verzending de trackinglink via de mail.

Kwaliteitsgarantie

In ons sieradenatelier, hechten wij veel waarde aan zorgvuldige en hoogwaardige kwaliteit bij het produceren van uw verlovingsring. Continue kwaliteitszorg is een vanzelfsprekendheid. Mochten er desondanks toch gebreken voordoen bij de verlovingsring van uw partner, dan herstellen wij het sieraad vlot en in de regel volledig kosteloos.

Chatpanel

Gratis deskundig advies

Mocht u tijdens of na uw bestelling vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijk en deskundig service personeel staat voor u klaar, telefonisch: 020 - 893 277 0 (ma t/m do: 8 - 18 uur en vr: 8 - 15 uur) of per e-mail: info@verlovingsringen.nl. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste verlovingsring en bij alle andere vragen over VERLOVINGSRINGEN.nl.

Gratis inscriptie

Gratis graveren met real-time preview

Al onze ringen kunnen worden voorzien van een gratis inscriptie met maximaal 30 tekens. U kunt kiezen uit 3 verschillende lettertypen en 4 symbolen. En wat het mooiste is: u kunt voordat u uw ring in het winkelmandje plaatst, de gravure in real-time zien. Probeer het zeker eens uit!

50 dagen vrijwillige retourrecht

Als u of uw partner niet tevreden bent met de verlovingsring, bieden we u een verlengde retouroptie binnen 50 dagen, waarin u de ring gratis naar ons kunt terugsturen. Uw rechten waarop u als consument wettelijk recht heeft, worden op geen enkele manier beperkt door deze uitbreiding.

Gratis verzending en retourneren

Wij versturen onze pakketten geheel gratis binnen de Europese Unie. Dit geldt ook voor de meeste retouren. Als u kiest voor de optie express verzenden, zijn de verzendkosten € 45,-.
“Wat moet ik doen als de ring niet past?” Geen probleem. Een gratis wijziging van de ringgrootte maakt deel uit van onze service. Meer informatie over retourneren of ga direct naar het retourproces.

Gratis ringmaat aanpassen

Onze service omvat ook een eenmalige gratis wijziging van de ringgrootte. Dit geldt voor niet gegraveerde verlovingsringen, als de ring niet past. Als u een ring met gravure hebt besteld, hebben we ongeveer 60 minuten nodig voor een verandering van de ringmaat, inclusief vernieuwde gravure. In sommige gevallen moeten we de ring volledig opnieuw produceren. Daarom brengen wij € 35,- verwerkingskosten in rekening voor een wijziging van de ring met gravure. Het aanpassen van de ringmaat gaat bij ons snel en efficiënt. Stuur eenvoudig de ring met uw gegevens naar ons terug. Direct naar het retourproces.

Flexibele betaalmogelijkheden

Bij VERLOVINGSRINGEN.nl kunt u eenvoudig betalen met iDeal, Creditcard, PayPal of vooraf betalen via een overboeking. De overdracht van uw gegevens is versleuteld en daarmee onleesbaar voor buitenstaanders. Al onze transacties zijn beveiligd met gerenommeerde SSL certificaten.

Ware liefde groeit...

Met ons 'True Love Grows'-programma kunt u alle diamanten en verlovingsringen die u bij ons hebt gekocht, altijd 'ruilen' voor een nieuwe grotere diamant. We verrekenen uw edelsteen tegen het huidige dagtarief. Niet alleen uw liefde groeit op deze manier, maar ook de diamant die uw liefde uitdrukt. Meer informatie over het programma 'True Love Grows' krijgt u door contact met ons op te nemen.

Onze diamantringen

„Uw partner zal van deze ring gaan houden. Een verlovingsring met diamant is en blijft het meest gekozen.“

Bestsellers verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meeste geliefde ringen.“