Verzenden en retourneren discreet, verzekerd, gratis - door heel Europa

We doen vier beloftes aan alle klanten om een zorgeloze bestelling te garanderen. Onze verzending is 1. altijd discreet door heel Europa, 2. gratis en 3. volledig verzekerd. En 4. u kunt uw ring 50 dagen thuis uitproberen en kosteloos ruilen of retourneren.

1. Snelle levering – volledig verzekerd

Express-leveringen worden in Nedereland en België meestal binnen 48 uur geleverd. Naar andere EU-landen duurt de verzending slechts één dag langer (behalve Duitsland). Alle ringen met een korte levertijd zijn gemarkeerd met een symbool: .

Alle leveringen worden door ons volledig verzekerd verzonden.

De verwachte leverdatum van uw verlovingsring vindt u op de desbetreffende productpagina. Overigens: graveren veroorzaakt geen vertraging in de verzending.

2. Discrete verzending

Om ervoor te zorgen dat uw aanzoek een verrassing blijft, verzenden we onze pakketten met de discrete afzender 'Alexander Scholl'. Niets op het pakket duidt op VERLOVINGSRINGEN.nl.

Op de dag van verzending sturen we u per e-mail de tracking code. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status van uw zending.

3. Gratis verzending binnen heel Europa

Binnen Europa (EU) nemen wij de kosten voor verzending en retourzending voor onze rekening. Dit geldt ook voor levering op eilanden.

"Wat moet ik doen als de ring niet past?" Dat is geen enkel probleem: een gratis ringgrootte aanpassing behoort ook tot onze diensten.

4. Eenvoudige, gratis ringmaat aanpassing

Als de ring niet past, kunt u bij ons een eenmalige gratis ringmaataanpassing bestellen voor niet-gegraveerde verlovingsringen. Gegraveerde ringen moeten vaak opnieuw worden geproduceerd, daarom vragen we voor gegraveerde ringen een vast tarief van EUR 35,-.

Het wijzigen van de ringmaat wordt eenvoudig en zonder veel poespas afgehandeld: gebruik daarvoor ons retourportaal om de ring terug te sturen.

 

Bestseller verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meeste geliefde ringen.“

5 goede redenen

Heeft u nog een argument nodig, om bij ons te bestellen? Wij hebben 5 goede voor u gevonden...

Veel gestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op vragen, die bij VERLOVINGSRINGEN.nl rond de aankoop belangrijk zijn.

Belangrijke weetjes

Belangrijke informatie over verlovingsringen vindt u hier compact samengevat.