50 dagen de tijd nemen - ruilen & retour

We willen dat u na uw aankoop van de verlovingsring de tijd kunt nemen voor uw verloving. Het plannen van een huwelijksaanzoek is al spannend genoeg.

Vakantie geannuleerd? Locatie niet beschikbaar op de gewenste datum? Geen enkel probleem! Dankzij onze 50 dagen recht op retour kunt u eenvoudig in alle rust een nieuw plan maken voor uw huwelijksaanzoek.

We vinden het belangrijk dat u na de aankoop tevreden bent en maken het ruilen en retourneren voor u zo eenvoudig mogelijk via ons retourenportaal.

Alle producten van VERLOVINGSRINGEN.nl voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, dus kunnen we met vertrouwen ons unieke 50 dagen recht op retour garanderen. We nemen uw verlovingsring terug, zelfs als deze al gedragen is. Voor het herstellen van de ring rekenen we slechts een vast bedrag van € 35,- euro, dat we inhouden op de terugbetaling van de aankoopprijs.

Ruilen en retourneren is eenvoudig via ons online retourenportaal.

  1. Retour aanmelden Ringmaat wijzigen? Of het gekochte artikel is niet in orde. Dan kunt u binnen 50 dagen na ontvangst van de producten eenvoudig het gratis retourproces starten in ons online retourenportaal. U hoeft ons geen reden voor de teruggave te geven. Maar uw suggesties en opbouwende kritiek helpen ons natuurlijk wel om onze klantenservice verder te verbeteren.
  2. Maak uw pakket klaar voor verzenden met het retourformulier. Pak de artikelen op een veilige wijze in, zo mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Voeg het retourformulier erbij. Plak het uitgeprinte gratis retourlabel goed zichtbaar op het pakket. Bewaar uw verzendbewijs goed.
  3. Verwerkingstijd We hebben ongeveer 10 tot 14 werkdagen (exclusief verzendtijd) nodig om uw ring te verwerken, vanaf het moment waarop wij uw pakket hebben ontvangen.

Indien goederen die bij VERLOVINGSRINGEN.nl gekochte zijn, tegen de de verwachting in,  materiaal- of fabricagefouten vertonen, zullen wij het product uiteraard geheel kosteloos repareren of omruilen.

Het hele proces is volledig gratis voor u. Alleen voor ringen met een gravure brengen we € 35,- reparatiekosten in rekening. In het geval van een retour of omruiling, zullen wij de volledige aankoopprijs en de retourkosten vergoeden. U kunt eenvoudig een gratis retourlabel aanvragen in ons retourportaal.

Hoewel wij vrijwillig ver uitgebreide garanties bieden, blijft de wettelijke garantie natuurlijk ook voor alle gekochte producten bij ons gehandhaafd. Alle wettelijke details met betrekking tot het retourneren en ruilen van artikelen die bij ons gekocht zijn, kunt u vinden op onze website onder recht van retour.

Onze diamantringen

„Uw partner zal van deze ring gaan houden. Een verlovingsring met diamant is en blijft het meest gekozen.“

Bestsellers verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meeste geliefde ringen.“