Sieraden atelier & online shop VERLOVINGSRINGEN.nl

VERLOVINGSRINGEN.nl is de Nederlandse onlineshop voor ons eigen sieradenatelier in Duitsland.

Onze oorsprong in de sieradenindustrie gaat terug tot 1957, het jaar waarin onze sieradenmakerij voor het eerste haar deuren opende. Het familie bedrijf wordt nu geleid door de tweede generatie, die de erfenis voortzet met toewijding en vakmanschap.

In de goudstad Pforzheim, Duitsland, blijven we trouw aan onze ambachtelijke fundament door het vervaardigen van sieraden met de hand, net zoals we dat deden in onze begindagen. Hier in ons atelier gebruiken we nog steeds traditionele productieprocessen en goudsmeedtechnieken die generaties lang zijn doorgegeven.

Ons Team bestaat uit 25 uitzonderlijke goudsmeden, stuk voor stuk meesters in hun vak en hoog opgeleid in de verfijnde kunst van traditionele productietechnieken. Met hun jarenlange ervaring creëren zij ringen van tip top kwaliteit.

Bovendien houden onze goudsmeden van de uitdaging om aan de meest individuele wensen van onze klanten te voldoen. Met een hoop aan ervaring en een passie voor perfectie, streven zij er naar om dromen tot leven te brengen en verwachtingen te overtreffen. 

Een betrouwbare gids voor alle mannen en vrouwen die zich willen verloven

Het verkopen van sieraden online is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid voor ons. Toen we in 2012 online gingen met VERLOBUNGSRINGE.de, was dit allemaal nieuw. Het basisidee vindt zijn oorsprong in de afstudeerscriptie van Alexander Scholl, de huidige directeur. 

Met veel aandacht voor detail hebben we onze collectie verlovingsringen gestaag uitgebreid. Sinds de oprichting van onze online shop hebben we ons erop gericht om onze klanten te voorzien van alle kennis die ze nodig hebben om de perfecte verlovingsring te kiezen, zelfs als ze niet veel weten over sieraden.

In de loop der jaren hebben we onze informatie- en adviesdiensten uitgebreid, waardoor we nu het eerste aanspreekpunt zijn voor vele klanten voor alle vragen over verlovingen en de aanschaf van een hoogwaardige verlovingsring.

Onze prioriteit is om een betrouwbaar aanspreekpunt te zijn tijdens de spannende gebeurtenis van de verloving, en ervoor te zorgen dat leverdata en servicebeloftes zoveel mogelijk worden nagekomen.

Wij zien onszelf als experts op het gebied van verlovingsringen, diamanten en edelstenen.

Het team dat het verschil maakt 

Voor veel van onze klanten komt het aanzoek als een spontane ingeving. Soms hebben we slechts twee dagen nodig om een ring te maken en deze bij de klant te bezorgen.

Om deze uitdagende taak van timing en precisie te volbrengen, vertrouwen we dagelijks op de inzet van Lisa, Margret, Alex, Clemens, Ismail en Yves. Zij zorgen er aanhoudend voor dat elke ring tijdig en met zorg wordt verpakt en ons atelier verlaat. Ze houden onze klanten op de hoogte van elke stap in het proces en zorgen ervoor dat speciale verzoeken met alle nodige details aan onze ambachtslieden worden doorgegeven. 

Sinds 2013 heeft Boukje, met haar luisterend oor en toewijding, onze Nederlandse en Belgische klanten onder haar hoede. In 2014 brachten we JUWELIER.at in Oostenrijk. Dankzij de toegewijde inzet van Francesca, die elke nuance van onze Romaanse winkels nauwgezet beheert, zijn we nu ook vertegenwoordigd in Frankrijk, Spanje en Italië met onze eigen lokale online winkels.

We nodigen u uit om zelf te ervaren hoe ons team u kan voorzien van persoonlijk advies en een ongeëvenaarde service:

  1. Met ons dagelijkse persoonlijke contact onderhouden we uitgebreid de wensen van onze klanten, waardoor we hen optimaal kunnen begeleiden bij het kiezen van de perfecte verlovingsring. 
  2. Onze toewijding aan luisteren is ongeëvenaard. We stemmen onze producten en diensten nauwkeurig af op de behoeften van onze klanten, met precisie en zorg.

Bij ons krijgt u de tijd en aandacht die u verdient. We zijn er om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te vervullen, met als doel uw verloving tot in de perfectie te realiseren. 

Neem contact met ons op - wij zijn de experts voor de mooiste vraag in het leven:

020 - 893 277 0 (ma - do: 8.00 - 18.00, vr: 8.00 - 15.00).
info@verlovingsringen.nl

Of maak gebruik van onze Live-Chat , te vinden rechtsonder op elke pagina van onze shop.

Zelfs als we op een moment niet online zijn, nodigen we u uit om een bericht achter te laten. We beloven dat we zo snel mogelijk reageren om u te helpen met al uw vragen en behoeften.

Uw
VERLOVINGSRINGEN.nl en VERLOBUNGSRINGE.de team

Bestseller verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meeste geliefde ringen.“

5 goede redenen

Heeft u nog een argument nodig, om bij ons te bestellen? Wij hebben 5 goede voor u gevonden...

Veel gestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op vragen, die bij VERLOVINGSRINGEN.nl rond de aankoop belangrijk zijn.

Belangrijke weetjes

Belangrijke informatie over verlovingsringen vindt u hier compact samengevat.