Over ons – sieradenatelier

Wij zijn een sieradenatelier met verlovingsringen onlineshops in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Bij ons bestelt u uitsluitend verlovingsringen uit eigen fabricage in Pforzheim (Duitsland). Elk sieraad wordt in ons atelier met de hand vervaardigd door goudsmeden die tientallen jaren ervaring hebben.

Wij zijn deskundigen op het gebied van verlovingsringen, diamanten en edelstenen. Wij hechten veel waarde aan een constante hoge kwaliteit van onze producten en persoonlijk advies aan onze klanten - voor, tijdens en na de aankoop.

Persoonlijk advies en service

  1. Door het dagelijkse persoonlijke contact kennen we de wensen van onze klanten en kunnen we hen zo optimaal ondersteunen bij het kiezen van de juiste verlovingsring.
  2. Wij luisteren aandachtig naar onze klanten en zijn dus instaat onze producten en diensten af te stemmen precies op uw behoeften. Alleen op deze manier kunnen wij de perfecte winkelervaring en verlovingsringen bieden.

Direct ervaren?

Wij adviseren u graag per telefoon, e-mail of in onze live chat en kunnen u zeker vandaag helpen om een stap dichter bij de droom van een perfecte verloving te komen.

Een video rondleiding door ons atelier

Met deze video willen we u een idee geven van de productiestappen die uw verlovingsring in ons atelier ondergaat voordat deze naar u wordt verzonden.

Bestseller verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meeste geliefde ringen.“

5 goede redenen

Heeft u nog een argument nodig, om bij ons te bestellen? Wij hebben 5 goede voor u gevonden...

Veel gestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op vragen, die bij VERLOVINGSRINGEN.nl rond de aankoop belangrijk zijn.

Belangrijke weetjes

Belangrijke informatie over verlovingsringen vindt u hier compact samengevat.