Telefonisch advies 020 - 893 277 0
Nederlands

Ruilen en retour

Uw gekochte artikelen eenvoudig ruilen of retourneren

We vinden het belangrijk dat u volledig tevreden bent met uw shopervaring bij ons. Daarom willen wij voor u het ruilen en retourneren van de gekochte artikelen bij VERLOVINGSRINGEN.nl zo eenvoudig mogelijk maken.

Alle artikelen van VERLOVINGSRINGEN.nl voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, daarom kunnen we ook met vertrouwen een 50 dagen recht op retour garanderen.

We nemen de verlovingsring ook terug, zelfs als deze gedragen is. Voor de verwerking brengen we alleen een vast bedrag van € 35,- euro in rekening, dit bedrag brengen wij in mindering bij de terug betaling van de aankoopprijs.

Ruilen en retourneren eenvoudig via ons online retourenportaal.

  1. Retour aanmelden. Ringgrootte veranderen? Of het gekochte artikel is niet in orde. Dan kunt u gratis de artikelen eenvoudig in ons retourenportaal aanmelden voor retour. En ontvang uw gratis retourlabel.
  2. Maak uw pakket klaar voor verzenden met het retourformulier. Download het retourformulier hier. Pak de artikelen op een veilige wijze in, zo mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Voeg het retourformulier erbij. Plak het uitgeprinte retourlabel goed zichtbaar op uw pakket. Bewaar uw verzendbewijs goed.
  3. Verwerkingstijd. Er zijn ongeveer 10 á 14 werkdagen nodig om uw ring te verwerken vanaf het moment waarop wij uw pakket hebben ontvangen.

Indien er bij VERLOVINGSRINGEN.nl gekochte producten zich in tegenstelling tot de verwachting in materiaal- of fabricagefouten vertonen, zullen wij het product natuurlijk volledig kosteloos repareren of omruilen.

Het proces is volledig gratis voor u, alleen voor het wijzigen van de maat van ringen met een gravure zijn de verwerkingskosten € 35,- euro. In het geval van een retour of omruiling, zullen wij de volledige aankoopprijs en de retourkosten vergoeden. U kunt eenvoudig een gratis retourlabel aanvragen in ons retourportaal.

Hoewel wij vrijwillig ver uitgebreide garanties bieden, blijft de wettelijke garantie natuurlijk ook voor alle gekochte producten bij ons gehandhaafd. Alle wettelijke details met betrekking tot het retourneren en ruilen van artikelen die bij ons gekocht zijn, kunt u vinden op onze website onder recht van retour.

Overigens: Uw, suggesties en opbouwende kritiek helpen ons om onze klantenservice verder te verbeteren.

Onze diamantringen

„Uw partner zal van deze ring gaan houden. Een verlovingsring met diamant is en blijft het meest gekozen.“

Bestsellers verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meest geliefde ringen.“

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!
Verlovingsringen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit dit bericht om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Niet akkoord?, klik dan hier. x