Telefonisch advies 020 - 893 277 0

Gemiddelde prijs verlovingsring?

De meest gestelde vraag van mannen over verlovingsringen is waarschijnlijk hoeveel moet de ring gaan kosten. Een verplicht bedrag in euro’s is zeker niet de juiste aanpak. Echter, kan men voor het kopen van een verlovingsring rekening houden met een aantal punten om een beter gevoel voor het juiste budget te krijgen.
 

 1. De verlovingsring is het mooiste en meest romantische bewijs om aan uw partner te laten zien, dat u uw hele leven met hem of haar wilt delen.
   
 2. Uw partner zal de ring met trots een heel leven lang dragen en vermoedelijk geen ander sieraad met zoveel emotionele waarde hebben.
   
 3. Steeds bij het zien van de ring zal uw partner aan de dag van de verloving herinnerd worden.
   
 4. Uw partner zal met veel trots de ring willen tonen aan vrienden en familie.
   
 5. Het is een mooie en graag gedane traditie om de verlovingsring door te geven aan de volgende generatie.
   

Om het budget voor de verlovingsring te bepalen, kan het maandelijks netto-inkomen als referentie dienen. Of een half maandsalaris. Maar er is geen vast bedrag dat u minstens moet uitgeven aan een verlovingsring. Dit is puur een kwestie van eigen budget, en hangt ook heel erg af van hoe u er tegenover staat. In Amerika is het bijvoorbeeld vrij standaard om een bedrag uit te geven dat gelijk staat aan twee maandsalarissen. Maar u kunt de ring zo duur maken als u zelf wilt. Dat hangt helemaal af van welke kwaliteit de diamant is. Maar de daadwerkelijke waarde is onbetaalbaar, want uiteindelijk gaat het om een ring die symbool staat voor uw toekomst samen.
 

Onze diamantringen

„Uw partner zal van deze ring gaan houden. Een verlovingsring met diamant is en blijft het meest gekozen.“

Bestsellers verlovingsringen

„Onze klanten hebben gekozen. Dit zijn de meest geliefde ringen.“

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!
Verlovingsringen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit dit bericht om akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Niet akkoord?, klik dan hier. x