De perfecte locatie voor het huwelijksaanzoek

De perfecte locatie voor verloving en huwelijksaanzoek
De perfecte locatie voor verloving en huwelijksaanzoek

De tijd voor het huwelijksaanzoek is gekomen en u bent vastbesloten om van de gelegenheid gebruik te maken. De verlovingsring die zojuist is gekocht, glinstert al in zijn doosje.

Maar waar moet de verloving plaatsvinden? Wat is de perfecte plaats voor het huwelijksaanzoek?

Voor iedereen die nog steeds op zoek is naar de perfecte plek voor de verloving en het aanzoek, hebben we creatieve, buitengewone plaatsen onderzocht en verlovings-ideeën verzameld die vrouwen inspireren.

Idyllisch, pittoresk of magisch?

Huwelijksaanzoek op een zonovergoten open plek - idyllisch en schilderachtig

De geur van een verse bosbodem, zon die door bladeren schijnt. Er is nauwelijks meer ontspannen dan een prettige wandeling door het bos langs een diepblauw meer.

Het pad leidt het verliefde paar naar een schilderachtige open plek in het bos, verlicht door de zon. Daar verraste hij zijn partner met een romantische picknick met stokbrood, kaas, druiven en wijn. Dit wordt het perfecte moment voor een huwelijksaanzoek.

Onze tip: schakel enkele vrienden in die kunnen helpen met de organisatie. Romantisch kaarslicht in de takken van de omringende bomen geven de idyllische locatie van uw verloving de 'finishing-touch'.

Burcht of kasteel? Betoverend als een sprookje – stijlvol verloven

In elke vrouw schuilt wel een prinses die stiekem een prins wenst.

Maakt u zich geen zorgen, u hoeft geen paardrijlessen te nemen en op een wit paard te rijden. U kunt de prins in de man ook op een andere manier laten zien tijdens uw aanzoek.

Wat dacht u van een sprookjesachtige verloving in een pittoresk burcht of een ridderlijk kasteel? Ongeveer 1300 kastelen in Nederland wachten op het begin van uw sprookje.

Ontdek vooraf gedetailleerd wat mogelijk en toegestaan is op de site. Ten minste één bezoek vooraf ter plaatse is wel noodzakelijk.

 

 

In vrije val – een spectaculair aanzoek

Niet voor bangeriken, maar in elk geval onvergetelijk. Het wordt een spectaculair aanzoek als u uw partner ten huwelijk vraagt tijdens haar favoriete extreme sport.

Wanneer de knieën al zacht zijn en de adrenaline door de aderen stroomt. Sommige mannen vinden het veel gemakkelijker om te praten in zo'n situatie.

Ervaar uw huwelijksaanzoek na een gezamenlijke bungee jump of met halsbrekend wildwatervaren.

Uw partner ten huwelijk vragen tijdens een tandemvlucht (paragliding) is zeer gunstig. Voor zover wij weten, heeft geen enkele vrouw het aangedurfd om nee te zeggen tijdens de snelle vlucht naar de aarde...

Tips over locaties voor het huwelijksaanzoek & de verloving

Relevante artikelen over verloven en het huwelijksaanzoek die u moet lezen. Een must als u van plan bent om op vakantie te gaan.

Huwelijksaanzoek op het strand
Huwelijksaanzoek op het strand

Huwelijksaanzoek op het Strand: romantisch en relaxed

Iedereen die al eens een zonsondergang op het strand heeft gezien, weet: het kan nauwelijks romantischer zijn. Een huwelijksaanzoek op het strand biedt alles wat een romantisch aanzoek met zich meebrengt.

Met uw voeten in het warme zand en het geluid van de golven in je oren, komt u vanzelf in de juiste stemming voor een huwelijksaanzoek.

Het vinden van de juiste woorden op deze locatie en het geven van een romantische speech gaat bijna vanzelf met het getij op de achtergrond.

Het huwelijks aanzoek op het strand is pas compleet en perfect, wanneer het juwelendoosje met de magische diamanten ring wordt geopend.

Sfeervol huwelijksaanzoek bij een live concert

Wat zou een emotionele filmscène zijn zonder de juiste muziek? Geen enkele andere kunstvorm geeft gevoelens beter weer dan muziek.

Verleidelijk zingende klassieke violen, een emotioneel geladen rockballade of een romantisch popnummer. Elk koppel heeft zijn eigen favoriete geluid, een nummer dat beide verbindt, een gemeenschappelijke favoriete band. Gebruik dat voor je verloving.

Degenen die weten hoe ze de speciale sfeer tijdens liveconcerten kunnen gebruiken en bij het juiste lied de hand vraagt van hun geliefde, zullen zelden teleurgesteld worden.  De vraag voor het gemeenschappelijke lied voor de bruiloft is dan waarschijnlijk ook gelijk helder.

 

Verloven in het restaurant – klassiek en traditioneel

Zoals bekend gaat de liefde door de maag! Een verloving in een restaurant is klassiek, tijdloos en traditioneel.

Welke locatie u het beste kunt kiezen voor uw verloving hangt grotendeels af van de smaak van uw geliefde en hoe u haar ten huwelijk wilt vragen.

Als u van chique en integer houdt, kunt u het beste kiezen voor een diner bij kaarslicht in een elegant sterrenrestaurant.

Bent u opzoek naar een meer persoonlijke 'touch' en een naar locatie waar u zich thuis voelt, stel dan bij uw favoriete Italiaan bij de suikerzoete tiramisu de mooiste vraag in het leven.

Het gebeurt dat mannen nauwelijks honger hebben van opwinding. Bestel hoe dan ook zoals gewoonlijk, om de aanstaande verloving niet per ongeluk te verraden. Er wordt gezegd dat voedsel sommigen hebben geholpen om de spanning onder controle te houden.

 

Het romantische huwelijksaanzoek, thuis, voor knusse koppels

'Home sweet home, geluk voor twee'. Degenen die op zoek zijn naar een gezellige, bijzonder intieme plek voor hun verloving, kunnen dit speciale moment het beste thuis doorbrengen. Als alternatief kunt u in het weekeinde een kleine vakantiewoning huren in een nabijgelegen wandel- en recreatiegebied.

Het geeft zelfvertrouwen als u in een rustige, privéomgeving bevindt. U kunt de dag op een ontspannen manier doorkomen en uw geliefde de vraag stellen zonder stress.

Bloemen, kaarsen of een knetterende open haard zorgen voor de juiste verlovingsstemming.

Belangrijk: de woning moet op de dag van de verloving op en top zijn. Een rommelige gang of een keuken waar vuile vaat wordt opgestapeld, zijn gewoon onnodige struikelblokken en afleidingen op weg naar de perfecte verloving.

Huwelijksaanzoek: Ideeën voor unieke momenten

Op zoek naar de mooiste locaties voor de verloving kwamen we een paar goede aanzoek ideeën tegen voor unieke momenten. 

Romantische speurtocht voor koppels die graag herinneringen ophalen

Een persoonlijke speurtocht is perfect voor romantische koppels. Kies locaties die een belangrijke rol hebben gespeeld in uw relatie.

Laat uw partner deze locaties bezoeken met een paar vrienden of familieleden. Bij het laatste station wacht u met de ring.

In de sneeuw of op het strand voor avontuurlijke stellen die graag buiten zijn

Of het huwelijksaanzoek nu in de sneeuw is - misschien tijdens het skiën - of op het strand tijdens een spectaculaire zonsondergang.

Is er een locatie die u samen steeds bezoekt? Dan is dit de perfecte plek voor een huwelijksaanzoek. Een relatie gaat tenslotte over het samen ervaren van momenten.

Persoonlijke touch voor die gene die van boeken houden

Als u geluk heeft, kunt u de favoriete auteur van uw vriendin om hulp vragen tijdens een lezing. Wat dacht u bijvoorbeeld van een persoonlijke handtekening voor de verloving in uw favoriete boek?

Populaire variant: een persoonlijk (foto) boek over de verloving. Herinneringen aan belevenissen die u samen hebben meegemaakt en dan de vraag van alle vragen op de laatste pagina.

verloven voor het publiek

Eiffeltoren of Efteling? Verloven in het bijzijn publiek

Bezienswaardigheden voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek

De Eiffeltoren in Parijs, het Empire State Building in New York,  Euromast in Rotterdam. De lijst met indrukwekkende bezienswaardigheden kon vrijwel eindeloos worden voortgezet.

Als u op vakantie een huwelijksaanzoek wilt doen, zijn de meeste van deze locaties perfect voor u.

Het huwelijksaanzoek tegen een dergelijke achtergrond moet worden vastgelegd op een foto of video. Een professionele fotograaf of bekwame vriend kan u helpen om dit moment voor altijd vast te leggen.

Vrolijk kleurrijk aanzoek in een pretpark

Tussen Mickey en Minnie, na een spannende achtbaan rit of op het hoogste punt in het reuzenrad. Pretparken bieden veel geweldige mogelijkheden om uw dierbaren ten huwelijk te vragen.

Nadat u haar sprookjesachtig ten huwelijk hebt gevraagd, zal uw partner absoluut gelukkig worden van een magische, romantische overnachting in haar favoriete pretpark.

In tal van parken vindt u liefdevol ingerichte themahotels met wellnessaanbiedingen en culinaire hoogstandjes die het speciale verzoek een ontspannen sfeer geven.

 

Een locatie met een persoonlijke betekenis of in het planetarium verloven

Uniek huwelijksaanzoek op een plek met een persoonlijke betekenis

De romantische plek in het park waar u elkaar voor het eerst hebben gekust. Of de oude schuur waar je als kinderen samen speelde.

Als u een locatie met een speciale persoonlijk betekenis hebt, is deze perfect voor het huwelijksaanzoek.

Geniet van de gezamenlijke herinneringen wanneer u deze bezoekt. Dit creëert de perfecte romantische sfeer en een relaxte start voor het aanzoek.

Hemels huwelijksaanzoek met sterren

Observeer de sterrenhemel samen in een observatorium of dompel jezelf onder in vreemde sterrenstelsels in het planetarium. Een indrukwekkende ervaring voor een hemelse verloving en een buitengewone plek voor een huwelijksaanzoek.

Bespreek uw huwelijksaanzoek met de organisator. Sommige planetaria bieden bijvoorbeeld privé- of speciale arrangementen aan die u kunnen helpen uw huwelijksaanzoek vorm te geven.

Heb je lef? Dan kan de organisator je de microfoon geven tijdens het publieke evenement en je doet het huwelijksaanzoek voor alle toeschouwers.
 

De vraag naar goede ideeën en locaties voor het huwelijksaanzoek is beantwoord - geweldig! En als u geïnteresseerd bent in hoe u het niet moet doen, kunt u het beste de 10 veelgemaakte fouten bij een huwelijksaanzoek lezen.

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!