Verloven in New York – de 5 mooiste locaties voor het huwelijksaanzoek

Verloven in New York – de 5 mooiste locaties
Verloven in New York – de 5 mooiste locaties

New York, de stad die nooit slaapt - de juiste plek voor uw verloving? We tonen de 5 mooiste locaties voor een succesvol huwelijksaanzoek in de "Big Apple".

1. Het Empire State Building

De twee uitkijkplatforms van het Empire State Building bieden een adembenemend uitzicht op de wolkenkrabbers van New York. Het gebouw dat in 1931 werd voltooid, is 443 meter hoog. Het eerste bezoekersplatform bevindt zich op de 86e verdieping op een hoogte van 320 meter. Het huwelijksaanzoek op 373 meter op de 102e verdieping is nog spannender. Deze hoogte geeft een onbeschrijflijk gevoel. Alleen de tintelingen al garandeert dat het aanzoek onvergetelijk zal zijn.

2. Het Rockefeller Center

Het uitzicht vanaf het "Top of the Rock" -platform in Rockefeller Center biedt ook een prachtig uitzicht op New York. Het Rockefeller Center is niet zo druk als het Empire State Building en is een van de beste locaties voor een speciale huwelijksaanzoek.

3. Het High Line Park

Een van de populairste nieuwe attracties in New York. Dat pas werd geopend in 2009. Het High Line Park is een langgerekt, hoogliggend stadspark in Manhattan, dat zich uitstrekt van Gansevoort Street tot 34th Street en aangelegd is op een ongebruikt goederenspoorlijn van de New York railroad.

4. Het Central Park

Het " groene hart van de stad" strekt zich uit van 59th tot 110th street en heeft een oppervlakte van 341 hectare. Er is altijd veel gaande in de centrale delen van het park. Iedereen die het zich zelf een beetje comfortabeler wil maken, kan op zoek gaan naar een van de vele gezellige hoekjes weg van de drukte of huur gewoon een roeiboot en peddel heerlijk op het meer - absoluut een onvergetelijke plek voor de verloving!Verloving in Central Park New York

5. De staten Island Ferry

Een reis op de Staten Island Ferry is een absoluut hoogtepunt. De gratis oversteek vanaf het zuidelijke puntje van Manhattan zorgt voor een sensationeel zicht en een nog sensationeler huwelijksaanzoek. De veerboot neemt passagiers van de haven mee van New York City naar Manhattan en Staten Island. Begin de spectaculaire rit bij de Whitehall Street Jetty op Battery Park. De veerboot heeft ongeveer 22 minuten nodig om over te steken - genoeg tijd voor een romantisch huwelijksaanzoek.

Meer informatie over verloven en onze klanten

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!