9 beroemde verlovingsringen van de sterren

Prominente verlovingsringen
Prominente verlovingsringen

Verlovingsringen van Jackie Kennedy tot Meghan Markle

Sterren en beroemdheden strijden om de meest extravagante, dure en grootste verlovingsring. Trouw aan het motto "liefde kent geen grenzen" ...

Van Jacqueline Kennedy Onassis en Marilyn Monroe tot Liz Taylor tot Victoria Beckham en Meghan Markle: we hebben de meest oogverblindende verlovingen van de afgelopen eeuw nader bekeken.

Met deze informatie hebben we ons assortiment doorzocht en de modellen geselecteerd die het dichtst bij de 9 beroemde verlovingsringen van de sterren komen. Neem een kijkje en beslis zelf!

Kate Middletons saffierring

Kate Middletons saffierring

Het is veruit de beroemdste verlovingsring ter wereld. En - hoewel niet te koop - zou het waarschijnlijk een van de duurste zijn.

Een verlovingsring met een prachtige diepblauwe saffier omlijst door fonkelende diamanten. De verlovingsring van Kate Middleton veroverde onmiddellijk miljoenen harten van vrouwen.

Hij was ooit van prinses Diana. Na haar dood gaf prins William, hem aan zijn lieve Kate voor de verloving.

Een romantisch gebaar om Kate toe te laten tot de koninklijke familie. Geen wonder dat Kate Middleton elke dag het erfstuk draagt!

Verlovingsring 3 stone Meghan Markle

3 stone voor Meghan Markle

De Britse koninklijke familie kan niet zonder romantische verlovingsringen. Prins William's broer, Prins Harry, bedacht ook iets speciaals voor zijn geliefde. Hij ontwierp zelf zijn verlovingsring ! Drie diamanten sieren de gouden verlovingsring van Meghan Markle. Ze symboliseren het verleden, het heden en de toekomst van het gelukkige paar.

Twee van de diamanten komen uit de persoonlijke collectie van prins Harry's moeder, Lady Di. Prins Harry verwierf de prachtige middelste steen in Botswana, die hij liefdevol beschrijft als een tweede huis. Een uniek en persoonlijk bewijs van liefde voor zijn Meghan!

Wilt u een verlovingsring met een geschiedenis? Verlovingsringen met drie stenen zijn een echte blikvanger - niet alleen bij Meghan.

Jackies smaragdring

Jacqueline „Jackie“ Kennedy

John F. Kennedy hield zijn huwelijksaanzoek klassiek. Hij vroeg zijn vriendin Jacqueline Kennedy Onassis - genaamd "Jackie" - ten huwelijk bij een romantisch diner in een restaurant in Bosten. Des te extravaganter was de gouden verlovingsring van deze ster!

Twee middelste stenen in de prinsescut vormen het midden: een groene smaragd en een briljante diamant. Talloze andere diamanten in een elegante marquise-cut omringden de prachtige middenstenen als een bloemenkrans. Waarschijnlijk de meest ongewone verlovingsring onder beroemdheden!

Als u uw hart hebt verloren aan deze artistieke verlovingsring, moet u deze sprankelende smaragdgroene ringen niet laten gaan.

Elizabeth „Liz“ Taylor

De verlovingsring van Elizabeth Taylor is zonder twijfel een van de top 3 meest schitterende verlovingsringen onder de sterren. De diamant waarmee collega-acteur Richard Burton haar hart won, weegt 69 karaat.

Laatstgenoemde verwierf het zeldzame sieraad van de Duitse industriële familie Krupp. Tegenwoordig staat de beruchte diamant ter ere van de Hollywood-ster bekend als de "Taylor-Burton Diamond".

De filmster Richard Burton was waarschijnlijk de favoriet van haar zeven echtgenoten. Liz Taylor trouwde twee keer met hem. Geen wonder - met zo'n verlovingsring.

Een solitaire ring à la Liz Taylor is altijd een goede keuze voor verloving. U hoeft uw geliefde niet te overweldigen met 69 karaat.

Marilyn Monroes „best Friend“

Haar verlovingsring is bijna net zo beroemd als de drager zelf. Marilyn Monroe en Yankee-legende Joe DiMaggio zeiden ja in 1954.

DiMaggio vroeg met een verlovingsring om de hand van de mooie Marilyn, wat een stijlicoon is. 35 individuele baguette geslepen diamanten omcirkelden de Eternity ring. Elegant, opvallend en luxueus.

Het huwelijk van de Hollywood-ster en de honkbalspeler duurde slechts negen maanden, maar we zijn er zeker van dat dit niet door de ring kwam!

Eva Longorias Robijnring

Jose Antonio Baston snapte het: de verlovingsring moet bij de drager passen. De derde echtgenoot van Eva Longoria koos voor een opvallende gouden ring met een rode edelsteen.

De vurige robijn, die is bekleed met een krans van fijne diamanten, past ongetwijfeld perfect in het temperament van de actrice.

Sinds hun verloving schitteren Eva en Jose met deze beroemde robijnrode verlovingsring. En in 2016 hebben ze alle twee ja.

2 ct. voor Keira Knightley

Dat was liefde op het eerste gezicht! In 2011 ontmoetten de actrice Keira Knightley en de muzikant James Righton elkaar. Een jaar later vroeg James om haar hand. En dat met een bescheiden verlovingsring naar Hollywood-normen.

De klassieke solitaire ring wordt bekroond door een diamant van ongeveer $ 40.000 2 karaat In 2013 trouwden Keira en James rustig in Frankrijk.

Met madeliefjes in haar haar, platte schoenen en trouwjurk tot op kniehoogte, bleef de actrice trouw aan haar natuurlijke manier. De trouwauto? Een oude Renault Clio. Hollywood-beroemdheden kunnen zo knap zijn!

Het Topmodel van Heidi Klum

De uitzonderlijke verlovingsring van Heidi Klum is een van de beroemdste verlovingsringen van Hollywood. De ovale, gele diamant telt maar liefst 10 karaat.

Het topmodel en haar prominente ex-man Seal verloofden zich samen op een skivakantie in Canada.

Het beroemdheidspaar is na negen jaar huwelijk in 2014 uit elkaar gegaan, maar hoe wordt het genoemd? Diamanten zijn voor altijd.

Victoria Beckham heeft er 14 

Waarom alleen één verlovingsring als je 14 stuks kunt hebben ...? De verlovingsringcollectie van Victoria Beckham groeit jaar na jaar. De reden: ze houdt er van dat haar juwelen bij haar outfit passen.

De persoonlijke favoriet van de stijlicoon lijkt een platinaring met druppelvormige diamanten te zijn. Een extravagant model dat Victoria graag gebruikt.

Diamanten brengen het beroemdheidspaar blijkbaar blijvend liefdesgeluk: voetballers David Beckham en Victoria zijn al 20 jaar getrouwd.

Meer informatie over verloven

We hebben meer interessante informatie over het huwelijksaanzoek voor u! 12 feiten die u niet kende en tips voor de perfecte verloving.

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!