Verlovingsring meenemen in handbagage of koffer?

Verlovingsring vervoeren in handbagage of koffer?
Verlovingsring vervoeren in handbagage of koffer?

Als u eenmaal de partner voor het leven hebt gevonden, wilt u natuurlijk de belangrijkste van alle vragen stellen met een prachtige ring. Alles moet perfect zijn. Veel geliefden kiezen een speciale en magische plek voor het huwelijksaanzoek - om deze reden worden aanzoeken vaak op vakantie gemaakt.

Verloven op vakantie? Voorbereiding en discreet gedrag zijn vereist

Een verloving op vakantie vereist natuurlijk een goede voorbereiding en discretie. Vooral omdat u meestal met uw partner samenwoont en ook de reis samen voorbereidt. Als het u eenmaal is gelukt om de ring veilig en onopgemerkt in uw bagage op te bergen, gaat u naar het vliegveld.

 

Ring veilig in handbagage, maar niet in de koffer

De vraag is nu hoe de ring veilig en onopgemerkt naar uw vakantiebestemming kan worden getransporteerd. Onze tip: vervoer de kostbare ring veilig in uw handbagage. Een ingecheckte koffer kan verloren gaan of te laat op de vakantiebestemming aankomen.

Maar als u weet dat er een speciaal sieraad in uw handbagage zit, moet u in de gaten houden dat het zeker op uw bestemming aankomt. Een andere optie is om de verlovingsring rechtstreeks vanuit de online shop naar de vakantiebestemming te laten bezorgen.

We wensen alle toekomstige koppels een droomvakantie en onvergetelijke momenten!

Meer informatie over verloven

We hebben meer interessante informatie over het huwelijksaanzoek voor u! 12 feiten die u niet kende en tips voor de perfecte verloving.

Telefonisch advies
020 - 893 277 0

bel nu!