Trouwringen samenstellen en online kopen

Handgemaakte trouwringen direct online kopen of ontwerp ze zelf in onze trouwring-configurator – helemaal individueel of perfect passend bij de verlovingsring.

  1. Handgemaakt – Made in Germany
  2. Bijpassende trouwringen bij de verlovingsring
  3. Gratis verzending in een mooi sieradendoosje
  4. 50 dagen bedenktijd: rustig thuis bekijken & passen

1. Kies mijn model verlovingsring

Dit model verlovingsring wordt gedragen door mij of mijn partner:

Verlovingsring Classic Pavé
Verlovingsring Classic Pavé
Verlovingsring Classic Pavé

Edelmetaal van mijn ring (optioneel):

2. Trouwringen die bij mijn verlovingsring passen

Vaak gekozen ringparen: Deze ontwerpen zijn perfect voor bij uw verlovingsring. Bekijk en koop nu!

trouwring en verlovingsring passen perfect bij elkaar

Hoe ontwikkelen wij onze "past-perfect" modellen?

Voor veel verlovingsringen die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn er perfect bijpassende trouwringmodellen. Wij ontwerpen onze sieraden om belangrijke mijlpalen in het leven van onze klanten te symboliseren. Ervaren gebeurtenissen uit het verleden en de toekomst worden in het ontwerp van de sieraden verwerkt.

Aan het eind van dit ontwikkelingsproces zijn sieraden ontstaan die - qua vorm en kleur - perfect bij elkaar passen en harmonieus kunnen worden gecombineerd

Wij zijn ons ervan bewust dat voor echtparen de plechtigheid van het huwelijk niet begint bij het altaar. Bijna al onze trouwring klanten vieren vooraf een romantische verloving, waarbij de aanstaande bruid een verlovingsring krijgt.

Het geheim: de verlovingsring samen met de trouwring ontwerpen

Verlovingsringen zijn in de mode. Elk jaar dragen meer en meer vrouwen verlovingsringen die na het huwelijk worden gedragen als een voorzetring voor de trouwring.
Wij ontwikkelen "perfect passende" combinaties als een eenheid tijdens het ontwerpproces. Hierdoor kunnen wij een uitstekend draagcomfort aan de vinger en een harmonieus op elkaar afgestemde designtaal garanderen.

Pavé-trouwring-combinatie met verlovingsring Modern

Wat is de „past-perfect“-garantie?

De bijzondere kenmerken van de op deze wijze ontwikkelde trouwringen zijn samengevat in de "past-perfect" garantie. Wij zorgen er dus voor dat de profielen precies passen bij het overeenkomstige verlovingsringmodel.

Als de verloofde al een verlovingsring van onze makelij draagt, stellen wij in de configurator perfect passende trouwringprofielen voor.

Hetzelfde geldt voor de edelmetaallegeringen. Ze passen precies bij de edelmetaaltint van het corresponderende verlovingsringmodel. Als de sieraden van 18k witgoud zijn en de trouwring ook van 18k witgoud is gemaakt, zorgen wij ervoor dat de edelmetaalkleuren van beide sieraden perfect op elkaar zijn afgestemd.
Op deze manier kunt u gemakkelijk zelf de bijpassende trouwring ontwerpen die perfect bij de verlovingsring past.

Welk edelmetaal voor trouwringen?

Welk edelmetaal voor trouwringen?

Voor veel vrouwen is het juiste edelmetaal voor trouwringen al duidelijk als ze naar hun verlovingsring kijken. Als de ringen na de huwelijksceremonie samen moeten worden gedragen, kiezen bijna alle vrouwen voor hetzelfde edelmetaal.

Wit goud is de duidelijke favoriet voor de meeste vrouwen. Geelgoud, roségoud en zilver volgen, soms op grote achterstand. Weinig vrouwen kiezen voor platina en palladium, maar mannen houden juist wel van deze uiterst harde en duurzame edelmetalen voor trouwringen.

Welke legering voor trouwringen?

Naam Goud aandeel Komt voor in...
24K 99,9% Goud (te zacht voor sieraden)
23,2K 96,5% Goud hoofdzakelijk Thailand
22K 91,6% Goud Aziatische landen
21K 87,5% Goud Arabische landen
20,2K 84% Goud Frankrijk
18K 75% Goud Westerse landen
14K 58,5% Goud Westerse landen
8K 33,3% Goud beperkt EU, VS

Ten eerste: Ja, er zijn online winkels die dit anders aanpakken. Wij hebben vanaf het begin besloten onze klanten alleen de twee meest hoogwaardige en duurzame goudlegeringen aan te bieden - 14 karaat (585/-) en 18 karaat (750/-). Beide legeringen hebben een mooie edelmetaalkleur, een massief fijn goudgehalte en zijn bijzonder duurzaam en robuust.

333/- goud (8 karaat) bevat slechts een derde echt goud en ziet er dienovereenkomstig bleek uit. In sommige landen mag 333/- goud helemaal niet als echt gouden sieraad worden verkocht.

Het prijsverschil tussen een gewoon model trouwring en 14-karaats gouden trouwringen is met ongeveer 32% vrij aanzienlijk. Op lange termijn is het echter bijna nooit de moeite waard om voor het minder duurzame "goedkope goud" te kiezen.

Wij verwijzen hier altijd graag naar het feit dat een trouwring wordt gekocht om een leven lang mee te gaan.

Anderzijds is het niet mogelijk om van fijn goud duurzame en solide sieraden te maken. Zuiver goud of legeringen met een extreem hoog percentage fijn goud (van meer dan 80%) zijn zo zacht dat zij zelfs bij dagelijks gebruik buigen. Dit kan onaangename gevolgen hebben, bijvoorbeeld wanneer de ringvinger wordt verwond door een sterke mechanische impact.

Wat kosten trouwringen?

De prijs kan niet alleen rationeel worden beoordeeld

De aspecten tijd en emotie mogen niet onderschat worden bij het kopen van trouwringen. Wie ervan uitgaat dat bij het huwelijksaltaar een verbond voor het leven wordt gesloten, kan moeilijk kiezen voor mindere kwaliteit en geringe duurzaamheid.

Integendeel, deze sieraden zijn bedoeld om een leven lang mee te gaan, ze zijn een zeer emotioneel geladen sieraad vanaf de dag van het huwelijk. Iedereen die ooit een dierbaar sieraad verloren heeft, begrijpt precies wat hier bedoeld wordt.

Bij het kopen van trouwringen is het de moeite waard te letten op hoogwaardige materialen en bij twijfel liever te investeren in kwaliteit omwille van de duurzaamheid.

Onze sieraden van edelmetaal zijn gemaakt van hoogwaardige legeringen en zijn relatief waardevast. De aankoop van sieraden van edelmetaal is daarom moeilijk te vergelijken met de aankoop van normale goederen en hun waardeverlies.

Prijs voor trouwringen

Trouwringen kopen als investering in de toekomst

Wanneer men wat krap bij kas zit, sparen sommige jonge stellen voor hun droomringen. Zij zien de aankoop van een trouwring als een investering in de toekomst. Een toekomst waarin de eisen neigen toe te nemen en het besteedbaar inkomen dus ook.

Dan is een goedkope trouwring misschien uit den boze, maar om emotionele redenen is het niet zo gemakkelijk om die in te ruilen voor een passende upgrade van hogere kwaliteit.

Als u dus rekening wilt houden met emotie en tijdsfactoren, ga dan voor meer exclusieve gouden trouwringen met prijzen tussen 1.000 en 1.500 euro per paar. Als dit alles voor u niet belangrijk is, kunt u ook kiezen voor trouwringen met een smallere ringband. Deze trouwringen behoren tot onze lagere prijsgrens van 500 euro per paar.

Prijsoverzicht trouwringen per paar voor diverse materialen

Trouwring-materiaal Beste online prijs*
Zilver 925/- (Sterlingzilver) € 80
Edelstaal € 120
Titaan € 150
Carbon € 220
Keramiek € 210
Wolfraam € 180
Goud 333/- (8 Karat) € 300
Goud 585/- (14 Karat) € 510 
Goud 750/- (18 Karat) € 620
Platina 600/- € 600
Platina 950/- € 1.000
Palladium 500/- € 700
Palladium 950/- € 1.100
Tantaal 900/- € 650

*Stand: Juli 2021; Afgeronde prijzen.

Gouden trouwringen direct online kopen

Verreweg de meest voorkomende trouwring die bruiden en bruidegoms kopen is van goud. De zachte tint flatteert de huid. Geen ander edelmetaal is zo nauw verbonden met het thema huwelijk als geelgoud in trouwringen.

Waarom gouden trouwringen?

Goud is al duizenden jaren het klassieke teken van eeuwige liefde. Tot op de dag van vandaag bezwijken mensen over de hele wereld voor de charme van het glinsterende gele edelmetaal.

Witgouden trouwringen (niet alleen) die passen bij de verlovingsring

Steeds meer stellen kiezen voor trouwringen van witgoud. Een goede reden is: vrouwen die reeds een verlovingsring van dit lichtgekleurde edelmetaal bezitten, willen er een tweede, bijpassende ring bij.

Welke witgouden trouwringen?

Witgoud is - naast klassiek goud - het meest populaire edelmetaal voor trouwringen bij jonge stellen. Als het sieraad samen met een verlovingsring moet worden gedragen, kiezen vier van de vijf vrouwen voor hetzelfde edelmetaal als basis voor het vinden van bijpassende ringen.

Rose gouden trouwringen - de trend!

Steeds meer stellen gaan voor roségouden trouwringen. Een groeiende trend waarvoor er naast de frisse tint ook nog andere goede redenen zijn, die wij hieronder toelichten.

Trendy edelmetaal en mooi alternatief

De toevoeging van koper geeft de edelmetaallegering, ook bekend als rood goud, haar edele, delicate tint.
Roségoud lijkt zacht en liefelijk tegen de huid

Hebben wij uw verlovingsring gemaakt?

Koop nu perfect passende trouwringen

„Past perfect“ ontdekken

Exclusieve platina 950/- trouwringen

Exclusieve trouwringen van platina - ware luxe voor de mooiste dag in het leven van een jong stel. Het edelmetaal wordt momenteel beschouwd als een van de meest waardevolle edelmetalen voor de vervaardiging van sieraden.

Wat maakt platina zo populair?

Door zijn uitstekende duurzaamheid en zijn weerstand tegen aantasting is platina het ideale edelmetaal voor de vervaardiging van hoogwaardige sieraden en garandeert een bijzondere duurzaamheid.

Palladium 500/- trouwringen

Palladium trouwringen worden niet dof en behouden hun typische metaalglans. Daardoor zijn ze bijzonder gemakkelijk te onderhouden sieraden, die een iets donkerder en meer gele kleur hebben dan de andere witgrijze edele metalen.

Waarom zouden we palladium kiezen?

Palladium heeft een soortgelijke kleur als platina. Het dragen van trouwringen van palladium wordt als bijzonder aangenaam omschreven, ook omdat palladium beduidend lichter is dan andere edele metalen.

Heeft u uw verlovingsring bij ons gekocht?

Kies nu perfect bijpassende trouwringen!

„Past perfect“ ontdekken